OSS

marknadsföringsstrategier on mountains
marknadsföringsstrategier on mountains

Innovativ Marknadsföring

Under de senaste tre månaderna har vi vuxit till över 25 nöjda kunder och strävar efter att förbättra marknadsföringsstrategi-branschen!

Det här är inte något ouppnåeligt drömmål. Vi räknar med att nå detta riktmärke, så länge vi fortsätter rekrytera topptalanger och ge oöverträffade resultat för våra kunder.

När du anställer oss, ansluter du bokstavligen badass-teamet med digitala strateger, marknadsförare, designers och utvecklare för att hjälpa dig att nå dina tillväxtmål.

Låt vårt team hantera ALLT FÖR DIG. Vi genererar innovativa lösningar som ger dig resultatet du letar efter. Hos oss slipper du huvudvärken att bygga och bemanna ett marknadsförings-team!

Arbetsmodell

Målanalys
Till att börja med gör vi alltid en analys för att tydliggöra målsättningarna enligt kundens önskemål. Genom det bygger vi upp syftet, bakgrunden, målsättningarna, utmaningar,konkurrenter, målgrupper, målposition, mätbara parametrar och tidsplaner.

Strategier
För oss spelar det ingen roll vilken storlek uppdraget har. Vi börjar helt enkelt med att analysera behoven för att skapa en plan över stegen vi ska ta genom samarbetet, och därigenom genererar riktlinjer och strategier för att nå de uppsatta målen.

Idéproduktion
Produktionen kan sättas igång så fort vi har strategierna och idéerna i ordning. Igen, oavsett storlek på uppdrag, så har vi både bred kompetens och ett stort nät av kontakter – därav möjlighet att anta varierande typer av uppdrag.

Marknadsföring
Vi arbetar snabbt. Det är vår Unique Selling Point. Vi implementerar snabba lösningar, för att få grymma resultat, snabbt. Låt oss överraska dig hur snart du har ditt uppdrag slutfört!

Våra Tjänster

  • Segmentering
  • Marknadsundersökning
  • Content Analys & generation
  • Content Strategi
  • Marknadsföring strategi
  • AI Marknadsföring implementering
iskalla leads potatis-varma leads

Vi har PRISM.

Vill du prata med oss?