nortb marketing 3månader marknadsföring   Prism

Använda strategi för att genera kapital

En god strategi öka dina försäljningar, en bra strategi gör ditt företag stark!


Vad är Prism?

En ny marknadsföringsteknik baserade på din kunds beteende och psykologiskanalys. Vi försöker förstå dina kunder, och hitta den bästa strategi som gör din marknadsföringsmateriall nå de och konvertera dem.

Vi leverar 3 månads marknadsförings materialler som innehåller strategier, graphisk profiler och publikationer, marknadsföringsmaterialler osv. Vi tycker inte om bindande avtal, så leverar vi allt färdigt så att ditt företag behöver inte bryr sig med marknadsförings och kan fokusera på att sälja. Det går bara att Copiera från vad vi leverar till er, klistra in på kanaler och se leads antalet växa.

Varför behöver marknadsföring en ny teknik?

Först och framst för att marknadsföringsbyråer locka in sina kunder med bindande avtal och leverar inte resultat. Lead generation blir då låg och så påverka ditt företags försäljningar. Nuförtiden, satsar flera byråer på varumärke förstärkning och SEO när ditt företag behöver istället lead generation och försäljningar. Det är fel strategi.

Prism är inte en tjänst men en produkl. Det är den mest älskade marknadsförings offert som påverka försäljningar på riktig. Innehåller annorlunda tjänster som kundsegementering, kund psykologiskanalys, marknadsundersökning, marknadsföringsstrategier, varumärkeförstärkning och graphisk profil, Digital marknadsflrings, Affischer, trycksaker, osv. Det är perfekt till företag som vill automatisera sin lead generation och växa sin leads antal och försäljningar.

prism marketing 3 months

Prism

 
Medieplanering
 
Kanalvalsstrategier, Medierådgivning, Medieinköp, Analys, Strategier, Kundprofil, osv
 
SEO / SEM
 
On page / off page, Sponsrade länkar, Webbplatsanalys, sökmotorsoptimering, google ranking, google ads leveraging.
 
Hemsidor & appar
 
Webbproduktion, Webbutveckling, E-handel, reactJS, reactNative appar
 
Digitala medier
 
Företagssida på Facebook, Annonsering på Facebook, Tävlingar/event & arrangemang, Instagram, Snapchat, pinterest, osv
 
Grafisk formgivning
 
Grafiska profiler & logotyper, Annonser & reklamblad, Trycksaker, storformat eller profilering
 

Intresserad?

> Get in touchInte redo än?

kundanalys och marknadsundersökningar

Att veta hur personner tänker och vilka är sina preferenser är väldigt viktig till alla affärer som försöker sälja något. Prism inkluderar en kundprofil baserat på marknadsundersökningar. Våra djupa förskningsteknik ger exakta resultat och nummer som leder till bättre strategier.


Djupa marknadsundersökningar

68%

Kundsprofil och kundsanalys ökar 68% försäljningar

ABC...D

Vet vad du ska säga och skriva innan du snackar med kunder.

Branding

& Graphisk profil

Ha den bästa färgerprofil, och den bästa hemsida med den bästa design och som kan faktiskt konvertera leads. Branding & graphisk profil är något väldigt viktig till ditt företag och till oss.

Marketing

the all package

Prism ska vara ditt röst för 3 månader.

Vi tar en vecka till att leverara alla materialer (strategier, digitala publikationer, PR releases, Brochures, Content, Designer, Affischer, trycksaker, osv.)


  nortb

Lönsamhet